Leefstijl coaching

Naast sporten zijn er nog een aantal zaken die invloed hebben op een vitaal leven. Denk hierbij aan voeding, ontspanning en slechte gewoontes zoals roken en alcohol gebruik. 

leefstijladvies bij magnitra

We helpen je niet alleen bij verantwoord bewegen maar ook bij alle andere facetten die horen bij een gezonde leefstijl. Middels coachgesprekken begeleiden we jou naar een gezondere leefstijl. Zo helpen we je bij het opstellen van een gezond voedingsplan en werken we aan minder stress. Daarnaast gaan we samen slechte gewoontes, zoals roken, te lijf. 

Hoe wij zorgen dat jij ook een gezonde leefstijl krijgt

Leefstijlscan

Tijdens de coachgesprekken werken wij met een leefstijlscan. Middels 15 vragen maken we jouw verbeterpunten inzichtelijk. Punt voor punt werken wij aan duurzame verbeteringen.

Tips and tricks

Tijdens de coachgesprekken krijg je handvatten die het gemakkelijker maken nieuwe (gezonde) gewoontes toe te passen in je dagelijkse leven. We zorgen samen dat jij bewuster omgaat met valkuilen die een ongezonde leefstijl in stand houden.

Zelfreflectie

Elk coachgesprek starten we met een reflectiemoment. Ben je ergens tegenaan gelopen? Zijn er zaken niet helemaal gegaan zoals je had gewild? Of is alles prima gegaan? Door kritisch te kijken naar je eigen gedrag, creëren we een stuk bewustwording. Hierdoor is de kans op terugvallen in oude gewoontes kleiner.

Groepstrajecten

Naast coachgesprekken kun je deelnemen aan workshops, challenges en battles. Tijdens zo’n traject gaan we een langere periode in groepsverband aan een vitaler leven werken. De trajecten duren maximaal 12 weken en worden ongeveer 5 keer per jaar aangeboden.