Diensten en programma's

Om jouw doelen op een verantwoorde en snelle manier te behalen adviseren wij een combinatie van beweging, voeding en coaching. Dit zijn de 3 belangrijke pijlers voor het verkrijgen en behouden van een gezonde leefstijl.

Ons advies en plan van aanpak maken we op basis van jouw doel. Vind jij het lastig om je eigen doelen te stellen? Geen probleem! Wij helpen je bij het stellen van reële doelen rekening houdend met jouw ambities, tijd, beroep en eventuele andere obstakels. Wij gaan 100% voor het behalen van jouw doel. Daarom werken we alleen met gemotiveerde mensen die vastbesloten zijn om hun doelen te behalen.

Personal training (PT)

Professionele 1 op 1 begeleiding. Met een op maat gemaakt trainingsplan op een leuke en functionele manier werken aan jouw doel.

personal group training

Onder professionele begeleiding, in groepsverband, werken aan jouw doel. Ieder zijn eigen persoonlijke trainingsplan, wel gezellig samen trainen.

Bootcamp (HIIT)

Wekelijks werken aan je algemene fitheid. Een uur lang sporten in een groep van maximaal 12 personen onder begeleiding van een personal trainer.

Leefstijl coaching

Coachgesprekken waar we aan de slag gaan met alle andere zaken die bij een vitaal leven horen zoals voeding, recreatieve beweging en stress/ontspanning.