Over ons

Een gezonde leefstijl is een must voor een leuk en comfortabel leven. Met deze filosofie heb ik, Stan Dohmen, in 2019 Magnitra Lifestyle & Coaching opgericht. Vanuit mijn (top)sportcarrière bij HV BFC is mijn passie voor sport en leefstijl ontstaan. Het is mijn doel geworden om zoveel mogelijk mensen te inspireren en te enthousiasmeren om een gezonder leven te gaan leiden. Een dergelijke verandering van leefstijl en leven is namelijk ontzettend lastig om alleen af te leggen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat het deze keer wel gaat lukken.

Ik vind het ontzettend leuk om met mensen aan de slag te gaan en ze de kennis en tools bij te brengen die nodig zijn voor het verkrijgen, en belangrijker nog, behouden van een gezonde leefstijl. Mijn werkwijze is net iets anders dan een normaal coach-traject. Ik wil ervoor zorgen dat jij op een bepaald moment zelfstandig verder kunt gaan zonder een (half) jaar later weer terug bij af te zijn. De quote “Give a man a fish and you feed him for a day. Teach him how to fish and you feed him for a lifetime” vat mijn werkwijze perfect samen.

Studies en certificeringen

Om dit te bereiken ben ik mij gaan toeleggen op verschillende facetten die samen een gezonde leefstijl vormen.  De volgende opleidingen heb ik succesvol afgerond:

Daarnaast ben ik aangesloten bij SKIN, Feel good,  een partnerschap waar verschillende bedrijven samenwerken om jouw bedrijf zorgeloos te laten draaien. Van financiële administratie tot bedrijfsjurist en van Marketing tot bedrijfsvitaliteit.

Een prettige omgeving

Doordat wij werken in een rustige en professionele omgeving wil Magnitra zich onderscheiden van de low budget fitnesscentra. Wij willen ervoor zorgen dat iedereen die met ons wil werken zich op zijn of haar gemak voelt en niet het gevoel heeft dat men wordt bekeken en/of er niet thuishoort. Als jij je prettig voelt en met plezier komt trainen, is het een stuk makkelijker om je doelen te behalen.

Your dreams won’t work unless you do

Doordat persoonlijke aandacht voor mij op 1 staat, bestaat er bij Magnitra ook geen algemene aanpak. Iedereen is anders en iedereen heeft een persoonlijk doel. Of iemand nu een aantal kilo wil afvallen, een sportief doel zoals een marathon heeft, klachtenvrij wil worden en blijven, of gewoon wat vitaler door het leven wil gaan. Jouw doel is mijn doel en daar gaan we ons samen 100% voor inzetten. Wij willen daarom alleen werken met mensen die er klaar voor zijn en net zo gemotiveerd zijn als wij. Denken dat je het kunt is het halve werk!

Partners