Over ons

Oprichter en Personal trainer Stan Dohmen is van mening  dat een gezonde leefstijl een must is voor een leuk en comfortabel leven, daarom is in 2019 Magnitra opgericht. “We moeten steeds langer zelfstandig wonen, dan kunnen we dat het beste zo vitaal mogelijk doen.’’  Via handbal ( wat ik al jarenlang speel bij HV BFC te Beek) is mijn passie voor sport geboren.  Door deze passie is het mijn doel geworden zoveel mogelijk mensen te inspireren en te enthousiasmeren om een gezonder leven te gaan leiden.

Studies en certificeringen

Om dit te bereiken ben ik mij gaan toeleggen op verschillende facetten die samen een gezonde leefstijl vormen.  De volgende opleidingen heb ik succesvol afgerond:

Daarnaast ben ik aangesloten bij Lijfstijl Coaches Nederland, een nationaal platform waar leefstijlcoaches, Personal trainers en gym owners elkaar ondersteunen in de sportbranche.

Een prettige omgeving

Doordat wij werken in een rustige, sfeervolle maar toch professionele omgeving wil Magnitra zich onderscheiden van de low budget fitnesscentra. Wij willen ervoor zorgen dat iedereen die met ons wil werken zich op zijn of haar gemak voelt en niet het gevoel heeft dat men wordt bekeken en/of er niet thuishoort. Als jij je prettig voelt en met plezier komt trainen, is het een stuk makkelijker om je doelen te behalen.

Your dreams won’t work unless you do

Doordat persoonlijke aandacht voor mij op 1 staat, bestaat er bij Magnitra ook geen algemene aanpak. Iedereen is anders en iedereen heeft een persoonlijk doel. Of iemand nu een aantal kilo wil afvallen, een sportief doel zoals een marathon heeft, klachtenvrij wil worden en blijven, of gewoon wat vitaler door het leven wil gaan. Jouw doel is mijn doel en daar gaan we ons samen 100% voor inzetten. Wij willen daarom alleen werken met mensen die er klaar voor zijn en net zo gemotiveerd zijn als wij. Denken dat je het kunt is het halve werk!

Partners